COMENTARIS
Pastís molt fàcil i "resultón" que ve d'un receptari infantil (dificultat baixa per tant!). Molt útil per acabar amb els platans madurs que ningú es menja.
INGREDIENTS
150 g sucre blanc o sucre canya
1 ou
100 g mantega
3-4 platans madurs
1 cullerada postre sal
4 cullerades postre llevat (Royal)
1 iogurt natural
250 g farina
PREPARACIÓ
Millor fer servir un robot de cuina, o una batedora.
Fondre la mantega i mesclar-ho amb el sucre i l'ou. Afegir els platans i el iogurt i barrejar bé.
Addicionar la sal, el llevat i finalment la farina a poc a poc mentre es va agitant.
Deixar reposar una estona i posar en un motlle. A casa el posem en motlle rectangular tipus plumcake.
Preescalfar el forn a 180ºC i un cop a la temperatura introduir el pastís.
Coure durant 1 hora a 180ºc.
Bon profit.
Si sustituyes el plátano por trozos de fruta confitada o fresca,e incluso pasas secas, mezclándolo despues de hacer la masa, consigues una infinidad de posibles variantes que pueden resultar muy sabrosas.
ResponderEliminarAra que ja tinc la recepta, no tardaré a fer-lo. I si es fa en un motlle rodó?
ResponderEliminar