domingo, 14 de junio de 2009

PASTÍS DE PLÀTAN

COMENTARIS


Pastís molt fàcil i "resultón" que ve d'un receptari infantil (dificultat baixa per tant!). Molt útil per acabar amb els platans madurs que ningú es menja.


INGREDIENTS


150 g sucre blanc o sucre canya

1 ou

100 g mantega

3-4 platans madurs

1 cullerada postre sal

4 cullerades postre llevat (Royal)

1 iogurt natural

250 g farina


PREPARACIÓ


Millor fer servir un robot de cuina, o una batedora.

Fondre la mantega i mesclar-ho amb el sucre i l'ou. Afegir els platans i el iogurt i barrejar bé.

Addicionar la sal, el llevat i finalment la farina a poc a poc mentre es va agitant.


Deixar reposar una estona i posar en un motlle. A casa el posem en motlle rectangular tipus plumcake.


Preescalfar el forn a 180ºC i un cop a la temperatura introduir el pastís.

Coure durant 1 hora a 180ºc.


Bon profit.

2 comentarios:

  1. Si sustituyes el plátano por trozos de fruta confitada o fresca,e incluso pasas secas, mezclándolo despues de hacer la masa, consigues una infinidad de posibles variantes que pueden resultar muy sabrosas.

    ResponderEliminar
  2. Ara que ja tinc la recepta, no tardaré a fer-lo. I si es fa en un motlle rodó?

    ResponderEliminar